WF 1 wint bekerduel tegen IVV met 3-1   |   17 - sep - 2023

Westfriezen speelde de 3e bekerwedstrijd van dit seizoen, thuis tegen IVV.
Na een prima diepe bal van Mitchell Gieltjes is het Pieter Koopman die alleen op de keeper afgaat en beheerst de 1-0 binnentikte.
Hierna was het IVV dat de beste kansen kreeg. Mede dankzij prima keepen van Luc "Luck" van Amstel is de rust toch bereikt met een 1-0 voorsprong .

In de 49e minuut komt Westfriezen op 2-0. Na een prima actie van Remco van Beek is het wederom Pieter Koopman die binnentikt.
IVV drong aan en Westfriezen speelde hierdoor veel op eigen helft. IVV kreeg veel kansen, maar WF goalie van Amstel wist waar ze kwamen en als hij het niet wist, was het paal en lat waar IVV op mikte!
In de 89e minuut is het toch raak: IVV komt op 2-1. Westfriezen kreeg in de 5 minuten blessure tijd mooie kansen en het was wederom Pieter Koopman die in de laatste seconde de 3-1 eindstand op het scorebord zet.

IVV was beter, zij schoten de deuken in de paal en lat, maar dat telt niet. Het net moet bollen en dat wist Westfriezen driemaal te doen.