WF 12-1 viert kampioenschap thuis!   |   25 - mei - 2024

WF 12-01 viert kampioenschap thuis! En dat ging op klinkende wijze. Een prachtige wedstrijd met Spirit als heerlijke tegenstander.
Het ging mooi gelijk op de eerste helft. Toch wist Westfriezen een gaatje te slaan en op 2-0 voor te komen.

Maar na rust was het Spirit dat de wedstrijd in een paar minuten omdraaide, naar een 2-4 voorsprong voor Spirit. Dat zou een feestje met een bijsmaak worden, dus de schouders eronder. En jawel de schouders gingen er gezamenlijk onder. Het leek wel een pagina uit "Sjakie en zijn wondersloffen".
Alles was raak vanaf dat moment en werd het van ene gelijke 4-4, zelfs 6-4 voor Westfriezen.
En toen kon het feest eindelijk gevierd worden. Ze waren al kampioen, maar deze wedstrijd was de kers op de taart.