WF laat SEW glippen!   |   27 - jan - 2019

Westfriezen en SEW zijn onder een mager zonnetje begonnen aan hun onderlinge confrontatie.In de 29e minuut komt SEW op 0-1 door Mitch Rekveld. SEW heeft licht overwicht en Westfriezen laat niet veel zien.
Na een rommelige eerste helft is de rust bereikt met een 0-1 stand voor de Nibbikers.

De tweede helft SEW opnieuw de bovemliggende partijd en dat wordt in de 52e minuut bezegeld met een goal van van Mitch Rekveld: 0-2.
In de 57e minuut scoort Westfriezen aanvaller Roy Haarms 1-2 en brengt zo onverwacht de spanning terug in de wedstrijd. Maar in de 71e minuut is het alweer Mitch Rekveld die een mooie dag beleefd en 1-3 binnen schiet. De wedstrijd lijkt gespeeld, maar SEW laat nu flink de oren hangen.
In de 73e minuut scoort Danilo Apreda uit een vrije trap, 2-3 en dat zorgt bij Westfriezen dat het heilige vuur weer wordt aangewakkerd. Zeker als Danilo Apreda zijn listige schot in de goal ziet belanden: 3-3.
Westfriezen heeft het heft in handen en lijkt uit het niets voor de volle drie punten te gaan. Doch dan komt de beleving bij SEW weer terug en wordt het spannend aan beide kanten.
In de 89e minuut scoort SEW winger Travis Reuser 3-4 uit een vrije trap. Het is gespeeld, want kort daarna krijgt WF nog een redelijke kans, maar arbiter blaast op precies 90 minuten af.
Westfriezen verliest met 3-4 van SEW.