WF verliest derby   |   25 - mrt - 2018

Blokkers - WF 2-1

WF heeft de derby tegen de Blokkers niet kunnen winnen. Het begin van de wedstrijd verliep prima, WF had het veldoverwicht en wist in de 16e minuut op een 0-1 voorsprong te komen door prima doorzetten van Bart Jan de Graaff. Hierna echter een metamorfose. WF ging slordig en onzeker spelen en gaf Blokkers de kans om het initiatief over te nemen. Als er dan ook nog kadootjes gegeven worden, zowel in de 23e als in de 36e minuut was het verdedigend erg matig, is het voor Blokkers niet moeilijk meer om met een 2-1 voorsprong de rust te halen.

De 2e helft heeft WF geknokt voor een beter resultaat maar als Kevin Weevers in de 57e minuut tegen een

( onterechte? ) rode kaart oploopt is het gebeurd. Een alles of niets offensief levert niets op en ook het optreden van de matig leidende scheidsrechter was zeker niet in het voordeel van WF. Zo eindigt deze derby in een teleurstelling. De flair en het goede spel van de eerste seizoenshelft is momenteel ver te zoeken, mede misschien door de toch wel vele wisselingen in de opstelling door blessures en schorsingen. Hopelijk komt het vertrouwen de laatste 7 wedstrijden weer terug en kunnen we dit seizoen toch nog afsluiten zoals we het begonnen zijn.