WF wint laatste wedstrijd   |   28 - mei - 2018

Purmerend – WF (1-2)

Alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Thuis verloren met vier nul, dus WF had wat goed te maken. Maar in de eerste helft zag het daar absoluut niet naar uit. En als dan al in de 10e minuut de 1-0 valt weet je dat het vervolg een zware opgave gaat worden. Behoudens een kopbal van Bart Jan, waar de keeper van P veel moeite mee had om over te tikken, viel er verder totaal niets te beleven.

Na de rust werd er meteen vanaf de aftrap feller en met meer druk naar voren gespeeld. Had voornamelijk te maken met de preek van Patrick in de rust. En als dan al in de 5e minuut de gelijkmaker valt, eigen doelpunt P door een aanval met Dave en Mitchell, kwam er daarna meer beleving en ging WF op zoek naar de voorsprong. Maar de kansen die WF creëerde werden goed opgezet maar de afronding was slecht. Door een rode kaart voor P zette WF nog meer druk op P. Maar ook P kreeg door een paar counters nog kansen maar Stefan kon twee keer prima redding brengen. Uiteindelijk werd in blessure tijd de voorsprong behaald. Een schot van Bart Jan werd los gelaten door de keeper en Nick was attent om dit buiten kansje te verzilveren.