WF 1 neemt revanche met vijfklapper tegen KGB   |   10 - apr - 2022

Na een aantal wedstrijden met puntverlies, ging Westfriezen vandaag het veld in om vooral revanche op zichzelf te nemen. En het was gelijk raak. In de derde minuut strafte Chiel Steenman een fout van de KGB-keeper af:1-0.
In de 33e minuut rondde Max Broers een prima aanval af: 2-0.
Westfriezen heeft zijn veldoverwicht omgezet in een 2-0 ruststand op een zonnig en druk bezocht sportpark 't Krijt.

Na rust was het Westfriezen dat de toon wist te zetten. In de 56e minuut komt Westfriezen, via een goede aanval, op 3-0. Doelpuntenmaker Casper van Beek.
En in de 59e minuut scoorde Chiel Steenman 4-0.
In de 79e minuut komt Westfriezen op 5-0 door Casper van Beek. Een heerlijk vijfklapper voor Westfriezen.