WF 1 steelt 3 punten van VIOS-W   |   27 - nov - 2022

Westfriezen en VIOS-W begonnen onder herfstachtige omstandigheden aan de wedstrijd. De kragen omhoog bij de supporters en de stadionlampen hadden wel aangekund op deze grauwe zondag.
In de 30e minuut komt VIOS-W op 0-1 via een eigen doelpunt van Westfriezen. VIOS-W is de betere ploeg de eerste helft en kan met 0-1 gaan rusten.

De tweede helft blijft VIOS-W het team met meer balbezit, zonder dat de achterhoede van Westfriezen echt in moeilijkheden komt. Westfriezen loert op een counter, maar VIOS-W blijft attent achterin. Tot de 61-ste minuut als Tom Overtoom 1-1 binnen schiet.
Westfriezen vindt het prima zo, hangt achterover alsof men weet dat het vandaag goed gaat aflopen.
In de 90e minuut rondt Casper van Beek een voorzet vanaf de flank succesvol af: 2-1. VIOS-W snapt er niks van, maar Westfriezen laat zien dat de verschillen in de 2e klasse klein zijn en jaagt door. Een beloning volgt in de 92e minuut, wanneer Pieter Koopman attent reageert en met de 3-1 het hangslot aan de overwinning hangt.