WF Dames 1 wint van Vido met 19-13   |   12 - feb - 2023

In het uitduel tegen Vido worstelde WF met de harsbal en toen werd er nipt verloren. Dat wetende had WF een goed gevoel op twee punten te gaan halen tegen Vido in de thuiswedstrijd. Het was een leuke eerste helft, waarin Westfriezen het betere van het spel had. Het resulteerde in een 11-8 ruststand.

Na rust bouwde Westfriezen haar voorsprong uit. Van 14-10 naar 16-11, al moet wel gezegd worden, dat het een fel potje werd. Beide teams schroomde niet, om soms tot het randje te gaan. De scheidrechter had zijn handen vol, om er een leuke wedstrijd van te maken.
Een venijnig laatste kwartier, maar Westfriezen hield het hoofd koel en sleepte een 19-13 winstpartij binnen.