WF Dames 1 ziet DTS overwinning weggrissen !   |   12 - sep - 2021

WF Dames 1 speelde uit tegen DTS uit Westwoud. De strijd ging mooi gelijk op tot halverwege de wedstrijd. De Westfriezen keeper zat lekker in de wedstrijd en hield er heel wat tegen. Westfriezen scoorde haar goals makkelijker en met rust stond WF met  9-11 voor.

De tweede helft was Westfriezen die het voortouw nam. Met nog een klein kwartier te gaan, stond Westfriezen met drie doelpunten voor en leek er niets aan de hand te zijn.
De inzet was prima bij Westfriezen en vele spelers wisten te scoren.
Doch DTS gaf zich niet gewonnen en speelde ook een prima wedstrijd. DTS kwam dichterbij en bij Westfriezen was het kruit nat geworden in het slotakkoord. In de aanval maakte DTS wel de vuist die nodig was, om de winst binnen te halen. En zo kwam DTS niet alleen langs zij, maar griste met 21-20 een zeker uitziende overwinning uit de handen van Westfriezen.