Handbal competitie gaat van start    |    3 - jun - 2021

Alternatieve jeugdcompetities van start!

Door de versoepelingen die het kabinet op vrijdag 28 mei kenbaar heeft gemaakt, is het voor de handbalsport mogelijk om competitiewedstrijden voor de jeugd te hervatten. De alternatieve competitie voor alle jeugdleden tot en met de A-leeftijd zal op 12 juni aanvangen. Voor senioren vindt de alternatieve competitie helaas geen doorgang. 

Jeugdcompetitie van start


Alle alternatieve jeugdcompetities tot en met de A-jeugd mogen vanaf 5 juni aanvangen. De wedstrijden die vanaf 12 juni ingepland staan in de alternatieve competitie zullen hiermee doorgang vinden. De wedstrijden mogen zowel op de binnensport- als buitensport accommodatie plaats vinden. 
Kleedkamers zijn open, douches zijn voorlopig dicht!
Publiek bij amateurwedstrijden is helaas nog niet toegestaan.
Klik hier voor het handbalprogramma voor de komende weken!

Geen handbal voor senioren


Ook voor senioren is er positief nieuws. Zij mogen vanaf zaterdag 5 juni weer in teamverband, zonder 1,5-meter afstand, met elkaar trainen. Competitiewedstrijden zijn nog niet toegestaan. Het NHV heeft daarom moeten besluiten om alle wedstrijden voor senioren in de alternatieve competitie te laten vervallen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend