Het vlaggenschip WF 1 overklast SEW   |   30 - apr - 2017

WF – SEW , uitslag: 5-2

Deze wedstrijd tegen buurtgenoot SEW werd cruciaal voor WF. Bij winst aansluiting en bij verlies vrijwel zeker een deelname aan de nacompetitie voor lijfsbehoud. In het eerste half uur werden aan beide kanten mogelijkheden gecreëerd, maar de nauwkeurigheid ontbrak steeds. Toch kwam SEW op een goedkope manier aan de één nul voorsprong door een misverstand tussen onze keeper en de achterhoede. Heel even een tegenslag, maar WF pakte de draad weer op en ging met nog meer energie en inzet de strijd aan. En dit leverde al gauw resultaat op. Door onachtzaamheid in de achterhoede van SEW profiteerde WF direct, door binnen twee minuten twee maal te scoren.

fb-325-juichen-wf

Eerst was het David en daarna Youri. En nog geen minuut later werd een prima opgezette aanval via David en Youri door Dave bekwaam afgerond.

Na de rust begon SEW furieus aan te vallen, maar als dan nog geen vier minuten later de vier één valt, werd het heel moeilijk voor SEW om nog terug te komen. Deze vierde goal werd de beauty van de wedstrijd. In een weergaloze actie van Youri, waarbij hij twee verdedigers het bos in stuurt, wordt de voorzet hard binnen geschoten door David. Daarna is het voor SEW eenrichtingsverkeer met lange ballen naar hun voorhoede om de stand nog enigszins aantrekkelijk te maken. En dan maakt toch weer de achterhoede van WF een fout binnen het strafschopgebied, waaruit de gegeven penalty binnen wordt geschoten. Daarna nog meer druk van SEW, maar gevaarlijk werd het niet meer, behoudens nog een kopbal op de lat van SEW. Maar dan is daar Bert, die nog maar een paar minuten in het veld stond, de bal uit een assist van Jeroen kiezelhard binnen schiet.

Volgende week uit naar Texel (7 mei).

De wissels in deze wedstrijd: Nick, Mitchel en Bert voor Remco, Youri en Chiel.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend