Westfriezen gelijk tegen de Rebellen   |    8 - jul - 2022

Super leuk om mee te maken, een zogenaamde krenten-in-de-pap wedstrijd voor spelers en publiek. De heerlijke toegankelijkheid van de spelers van FC de Rebellen, maakten het tot een mooi vermaak.

De aftrap van de wedstrijd deed de Pupil van de Week, samen met de 83 jarige Jaap Bakker. Jaap werd vorige week in het zonnetje gezet, omdat hij al 60 jaar fluit voor de KNVB.
De Rebellen lieten wel zien dat ze ooit een hoog niveau hebben aangetikt. De fluwelen balbehandeling en de no-look passes waren ze niet verleerd. Sommigen zijn zelfs nog super fit, zoals Kees Kwakman en de snelle Ruben Schaken. Grote blikvanger is levensgenieter Andy van der Meijde, maar ook om de boomlange Regillo Vrede. Vrede had er een rit van 3.5 uur opzitten, vanuit Limburg, om dit treffen niet te missen. 

Bij de Rebellen deed Westfriezen-man Danny Rood van de KaRo bv mee. De KaRo bestaat dit jaar 50 jaar en als verrassing had WF dit mooi weten te regelen voor deze balkunstenaar, die ooit jarenlang in het eerste team stond. Danny luidde ook de ommekeer in de wedstrijd in om de 3-1 listig binnen te schieten. Toen topscheidsrechter Roelof Luinge voor de laatste maal zijn wangen vol blies, stond er 4-4 op het scorebord.
Al met al een gezellige prachtige vermakelijke voetbalavond voor s.v. Westfriezen uit Zwaag, die door mister speaker Chris Wobben op treffende wijze woordelijk werd omlijst! Dank Chris!

WF dankt FC de Rebellen, Tjarda, Intratuin Hoorn voor de gesponsorde groene ruikers, alle medewerkers voor en achter de schermen, het publiek... voor het laten slagen van dit evenement! Dank!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend