Westfriezen Sponsoravond mei 2022   |   20 - mei - 2022

Voorzitter Patrick Besseling trapte af met mooi sponsornieuws en een update over het wel en wee over onze mooie club. Onze voorzitter stipte de volgende investeringen even aan; LED verlichting op het A veld en in de kleedkamer duurzame verlichting, een compleet nieuwe keuken, vier dugouts op B en C veld en lopende onderhoud aan complex. 

Ook de sponsorcommisie had niet stilgezeten. Moeijes transport, letterlijk een trouw aanhanger van de club. De Witte Valk met 2 senioren teams die zorgen voor een win-win situatie en 123 Koeltechniek, zij hebben een deal voor alle dames voetbalteams. Deze 3 bedrijven en  hebben een mooie sponsorovereenkomst getekend.
Verder werden Vincent Weevers en Karel Huijng in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet voor de sponsorcommissie van Westfriezen. Waarna voorzitter Patrick de regie over gaf aan een rebels stel.

De Rebellen verzorgden deze avond. In de Basis stonden Pascal Bosschaart, momenteel hoofdtrainer van Cambuur en daarvoor spelend bij Utrecht, Feijenoord, ADO Den Haag en Sydney; Ricky van de Berg, spelend bij Sparta, RKC, Heracles en ADO Den Haag; en als laatste Marcel Meeuwis die Willem II, VVV, Roda, Borussia Mönchengladbach en Feijenoord rebels was geweest. Die laatste liet zijn tong dribbelen, als vermakelijke gastspreker deze avond. Marcel Meeuwis voorzag Pascal Bosschaart en Ricky van de Berg van voorzetten op maat, die met rijke anekdotes werden ingekopt. Zo werd het weer een leuke gezellige sponsoravond bij Westfriezen.

Met dank aan FC de Rebellen, de WF medewerkers voor en achter de schermen en Partytop van Edwin Bakker

Noteer in uw agenda... een rebelse wedstrijd:

Vrijdag 8 juli 
Westfriezen - Rebellen
Dat wordt een heel fraai rebels spektakel! Met een geweldige nazit!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend