Westfriezen verliest met 2-3 van JVC   |   25 - sep - 2016

Over de eerste helft valt weinig positief te vermelden. Het voetbal was van een dergelijk niveau waarvoor het elftal zich moet schamen. Totaal geen beleving en de wil om deze tegenstander aan te pakken. Behoudens een tweetal mogelijkheden via Youri kwam WF niet tot mogelijkheden om de tegenstander hun wil op te leggen. Dus dan kan de tegenstander heerlijk counteren en sta je met rust op een twee nul achterstand.

Na de rust vecht WF zich terug naar een betere uitslag, maar uit een counter van JVC wordt het eerst nog nul drie. Door een aantal wissels komt WF meer voor het doel van JVC en als David de aansluitende treffer maakt, een heerlijk afstandsschot in de bovenhoek, gaat WF weer leven. Als kort daarna uit een aanval Mitchell de aansluitende treffer scoort, assist Bart Jan, is een gelijkspel nog mogelijk. Maar de tijd is hiervoor tekort en het eerste verlies is een feit.

Zondag a.s. thuis tegen Sint George.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Mitchell en Bert voor Robin V, Hesham en Remco.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend