DWOW - WF (3-3)   |   10 - okt - 2016

Na afgelopen week wederom een tegenstander die zeer slecht gestart is en onderaan staat met drie punten en een doelsaldo van -15. Maar na afloop van deze wedstrijd moet WF nog blij zijn met 1 punt. In een slecht gespeelde wedstrijd, waarin WF mee gaat met het spel van DWOW, wordt bijna niets gecreëerd voor de doelen, maar onderling ook nog verwijten naar elkaar worden gemaakt, te veel gele kaarten worden gepakt door praten, frustraties e.d., is de vorm van WF nog ver te zoeken. In één van de spaarzame aanvallen van WF scoort Chiel beheerst uit een voorzet van David.

Na de rust moet WF het karwei afmaken, maar al na een paar minuten ligt de bal achter Stefan in het doel na een fout in de verdediging. Als even later Bart Jan een rode kaart ontvangt voor een harde tackel en DWOW de tweede treffer maakt wordt het nog zorgelijker. Maar met tien man lukt het WF toch weer om de gelijkmaker te scoren. Uit een scrimmage voor het doel van DWOW is het uiteindelijk Jeffrey die hard binnen schiet. Maar weer gaat de achterhoede nog geen twee minuten later in de fout en staat DWOW weer op voorsprong. Diep in blessuretijd lukt het WF toch nog om een puntje mee naar huis te nemen. Uit een diep gegeven bal van Robin M scoort Hesham beheerst de gelijkmaker.

Zondag a.s. thuis tegen VVW.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Jeffrey en Robin M voor Robin V, Remco en Jeroen.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend