WF stoomt door   |   27 - nov - 2017

WF – St. George (3-0)

Over de eerste helft valt weinig te zeggen. Het spel golfde over en weer zonder echt gevaarlijk te worden in de strafschopgebieden. Uiteindelijk creëerde WF nog een tweetal kleine kansen voor Mitchell en Casper.

Na de rust ging WF beter spelen en kon meer druk zetten op de achterhoede van SG en langzamerhand kwamen ook de kansen. In eerste instantie nog een kleine kans voor Dylan, maar na een kwartier werd een voorzet van Robin uitstekend binnen geschoten door Casper. SG probeerde met lange ballen de voorwaartsen aan het werk te zetten, maar dat leverde geen kansen op. Voor WF kwamen er wel degelijk kansen voor Mitchell en Casper. En als Mitchell uit een corner van Casper de 2-0 schitterend tegendraads binnen kopt is de overwinning bijna binnen. Hoewel SG bleef proberen om de achterstand te verkleinen bleef de achterhoede van WF goed bij de les en gaf helemaal niets weg. De ruimte die SG hierdoor achterin weg gaf werd uiteindelijk prima benut en uitgespeeld door Casper en via Roy op Bart Jan die de bal daarna makkelijk kon binnen tikken.

De wissels in deze wedstrijd:- Dylan, Roy en Thaam voor Nick, Youri en Mitchell.

De kaarten:- geel: geen