​Dames 1 verrast door DSS 2   |   22 - jan - 2017

Het was een echte wedstrijd en wat is het dan zuur als de punten door je vingers glippen.
In de Kinheimhal te Beverwijk bleken Westfriezen en DSS aan elkaar gewaagd.

Na 4-4 lieten beide teams verdedigend wat steekjes vallen en die werden dan ook direct benut. Het was met rust 12-12.

Na rust had Westfriezen het betere van het spel. Vooral aanvallend wist Westfriezen DSS goed af te troefen en kwam met 18-20 voor te staan.
Omdat moment wankelde Westfriezen verdedigend en zag diverse goelpogingen onbenut. Gevolg: DSS kantelde de wedstrijd naar zich toe en kwam met 24-22 voor te staan, met nog tien minuten te gaan. DSS vertrouwde op een goed eind en Westfriezen kon geen vuist meer maken. Na 26-23 wist Westfriezen nog tweemaal te scoren, maar de punten zaten toen al lang veiling in de DSS tas. Eindstand: 26-25 voor DSS.