Update!!! Parkeren en Covid proof   |   25 - aug - 2020

UPDATE !!!! PARKEREN per 25 augustus 2020

Blijkbaar is er heel veel ruis op de lijn tussen projectontwikkelaar, gemeente en omgevingsdienst NHN. Dit heeft geleid tot het stilleggen van de werkzaamheden aan de parkeervoorziening vanaf de Oostergouw. Tot op heden is gebruik eveneens niet toegestaan.

DAAROM EEN DRINGEND VERZOEK! KOM ZOVEEL MOGELIJK LOPEND OF PER FIETS! EN UITSPELENDE TEAMS SPREEK AF OM VANAF EEN ANDERE PLAATS IN HET DORP TE VERTREKKEN!!! 

Het bestuur van Westfriezen is in voortdurend overleg om uit deze impasse te komen t.b.v. omwonenden, leden, supporters en bezoekers aan sportpark 't Krijt.
Zodra er meer informatie bekend is zal dit worden gedeeld.

Bestuur  S.V. Westfriezen

En verder... Er gebeurt heel wat bij onze club in de aanloop van het nieuwe seizoen. Mochten we eerst alleen nog trainen, volgen nu oefenwedstrijden en is de kantine open.

WF volgt de landelijke Covid protocollen. De kantine en kleedkamergang zijn voorzien van pictogrammen, schermen en looproutes.
Het belangrijkste blijft: houd anderhalve meter afstand, ook langs de lijn!   

Daarnaast vordert het parkeerplan. Bij de huidige parkeerplaats worden de eerste contouren duidelijk zichtbaar. De fietsenstalling is verdubbeld en daarmee wordt het aantal parkeerplaatsen hier voor de auto's flink beperkt. Kom dus met de fiets, want door is plek genoeg voor. De vorderingen aan de parkeerplaats aan de Oostergouw worden in week 35 weer gestart en als het klaar is, zullen we dit kenbaar maken.

De foto's geven een indruk wat u kan verwachten bij s.v. Westfriezen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend