Jorryt Jansma parel van WF op goede jaarvergadering   |    6 - nov - 2021

De Westfriezen jaarvergadering kent door de jaren heen dezelfde belangstellenden. Wat leden, coaches, coördinatoren en andere vrijwilligers geven acte de presence.
De nieuwe algemeen secretaris René Takken las vlot zijn gebundelde jaarverslag op plezierige wijze voor. Algemeen voorzitter Patrick Besseling stipte wat high lights aan om vervolgens het woord te geven aan onze onvolprezen penningmeester van de club Marcel Jong.

Hoe zou het Westfriezen financieel vergaan zijn? Daarvoor had Marcel een heldere presentatie in elkaar gezet van de laatste drie jaar. Het laatste normale jaar 2019, met daarnaast 2020 en 2021. Zo kreeg men een goed beeld welke inkomsten flink gekelderd waren en aan de andere kant welke inkomsten daarvoor in de vorm van subsidies tegenover stonden of kosten die waren vervallen, zoals bijvoorbeeld zaalhuur van de sporthal.
Een fraaie krul verdienden de sponsors en leden die Westfriezen zeer trouw waren gebleven.
Een dikke tien voor penningmeester Marcel Jong voor zijn transparante getoonde financiële overzichten, zijn duidelijke onderbouwing, al zijn uren ijver die hij er in gestoken had, met een mooi eindresultaat onderaan de streep, in deze financieel ongemakkelijke tijd. Chapeau Marcel en een gul applaus viel hem ten deel.

De kers op de taart was de bekendmaking van de Parel van Westfriezen. Dat werd Jorryt Jansma van het jeugdvoetbal. Op geruisloze wijze zet Jorryt zich in voor de WF jeugd. Tijdens de Covid niet alleen als opzichter actief, ook één van de drijvende krachten achter de vele onderlinge oefenwedstrijden op ons complex. Voldoende redenen om Jorryt te benoemen tot Parel van Westfriezen. Namens heel Westfriezen, gefeliciteerd met deze eretitel.

s.v. Westfriezen

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend